​Referencer

Ny halmlade

Her opfører vi ny halmlade i totalentreprise, hvor vi selv har stået for byggetilladelse og landzonetilladelse. Hallen er på 600 m² og kan rumme ca. 750 bigballer halm.

Montage arbejde

Her er hjælper vi et firma, der laver aluminiumsdæksler, med at montere træ på dækslerne.

​Nyt køkken og gulv

Her har vi i fagentreprise leveret nyt køkken og gulv. Køkkenet er fra Aubo. På kogeøen er der monteret stenplade med planlimet induktionskogeplade.

Emhætten er monteret plant med loftet, og er med ekstern motor, hvilket giver stor sugestyrke og er meget støjsvag.

Gulvet er et laminatgulv med to lag kork indbygget i gulvpladen, samt et super absorberende gulvunderlag, der optager store ujævnheder og trinlyd.

Nyt tag​

Her har vi lavet nyt tag med matsort tegl, hvide eternitbrædder på udhæng samt zinktagrender og nedløb. Det eksisterende underudhæng blev bibeholdt.

Nyt tag​

Nyt værksted

​Her har vi stået for totalentreprisen på opførelse af nyt værksted og gårdsplads, efter nedrivning af gamle landbrugsbygninger.

Bygningen er udført i stålspær med tømmer på tag og sider. Taget er beklædt med sorte eternittagplader, isoleret med 265 mm og beklædt nedefra med troldtekt staldplader.

Væggene er opført i træskelet med vindgips, og udvendig er der skalmuret med gule blødstrøgne mursten. væggen er isoleret med 165 mm, indvendig er der opsat 15 mm OSB træplader.

Tilbygning til kontor

Her har vi i fagentreprise bygget en ny mellemgang til en kontorbygning.

Væggene er opført i træskelet, og stålskelet i brandvæggene. Taget er beklædt med sorte eternit tagplader, og udhænget er udført i hvide eternitbrædder. Facaden er monteret med hårdt pressede fiberplader, der har stor styrke der tåler det meste, blandt andet boldspil.

Hvem er vi?​

Tømrermester Anders Lund

CVR: 34295786​

Hvor er vi?​

Franktoftegyden 12

5450 Otterup

Kontakt os