Bygningskonstruktør på Fyn

Tømrermester Anders Lund er uddannet tømrer, men er også uddannet bygningskonstruktør. En bygningskonstruktør har en professionsbachelorgrad inden for bygningskonstruktion.

En bygningskonstruktør kan tegne, projektere og koordinere

En bygningskonstruktør kan varetage en lang række forskellige funktioner herunder konstruktion og tegning af bygninger, formidling og dokumentation af byggeri, planlægning, projektering og koordinering af byggeri samt energiprojektering og vedligeholdelse af bygninger.

Kombinationen af en uddannelse som tømrer og som bygningskonstruktør gør os velkvalificeret til at varetage større opgaver i forbindelse med renovering, ombygning og tilbygning for private, erhvervsvirksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Vi har endvidere stor indsigt i de mange forskellige lovkrav, hvilket vi kan inddrage i forhold til både ide- og skitsefasen, ligesom vi kan hjælpe med at indhente de nødvendige byggetilladelser og anden form for dokumentation.

Der er aldrig to arbejdsopgaver, som er helt ens, og derfor er enhver opgave altid en ny udfordring, som vi naturligvis kan løse på en god måde. Vi lægger samtidig vægt på at lytte til kundernes ønsker, behov og ideer, hvorpå vi sammen kan finde de bedste løsninger.

Vi trækker på et stort netværk som bygningskonstruktør

Ved total- og hovedentrepriser trækker vi på et godt og solidt netværk af gode samarbejdspartnere, der gør os i stand til at varetage alle fagområder i forbindelse med renovering og byggeri. Derved kan du altid være sikker på et flot produkt og et godt resultat.

Du er velkommen til at ringe til Tømrermester Anders Lund i Otterup på telefon 29 25 68 73 eller at skrive til anderstoemrer@gmail.com, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Hvem er vi?​

Tømrermester Anders Lund

CVR: 34295786​

Hvor er vi?​

Franktoftegyden 12

5450 Otterup

Kontakt os