Halbyggeri og staldbyggeri

Tømrermester Anders Lund i Otterup har stor erfaring som tømrer og som bygningskonstruktør i forbindelse med halbyggeri og staldbyggeri for virksomheder og især landbrug. Vi kan stå for hele byggeriet af en hal, en lade eller en stald, og vi kan naturligvis også renovere haller, lader og stalde.

Nybyggeri og renovering af haller, lader og stalde

Vi kan tilbyde alt inden for halbyggeri og staldbyggeri, såsom ombygning, nybyggeri og renovering af haller, lader og stalde samt andre former for bygninger for landbrug og lignende erhverv. Det kan ske i total- eller hovedentrepriser, hvor vi trækker på vores mange gode samarbejdspartnere, der har kompetencer inden for andre nødvendige fagområder end tømrer- og snedkerarbejde samt bygningskonstruktion.

Vi sikrer en seriøs rådgivning og vejledning om dit byggeri

Vi tager imod både store og små opgaver i forbindelse med staldbyggeri, halbyggeri eller ladbyggeri. Og vi tager alle vores kunder seriøst. Derfor starter vi med en grundig vejledning. Vi lægger med andre ord vægt på at lytte til vores kunders ønsker, behov og ideer, hvorefter vi råder og vejleder omkring de forskellige muligheder, som vi kan finde i forhold til det ønskede budget.

Der er naturligvis aldrig to tagopgaver, som er helt ens, og derfor vil enhver opgave altid være en udfordring, som vi vil løse på den bedst mulige måde. Og vi kan tage os af alt lige fra projektering, tegning og byggetilladelse til selve byggeriet.

Kontakt os omkring staldbyggeri eller halbyggeri

Du kan kontakte Tømrermester Anders Lund på telefon 29 25 68 73 eller på anderstoemrer@gmail.com, hvis du vil høre mere om tilbyggeri, nybyggeri, ombyggeri og renovering af haller, lader og stalde.

Hvem er vi?​

Tømrermester Anders Lund

CVR: 34295786​

Hvor er vi?​

Franktoftegyden 12

5450 Otterup

Kontakt os