Renovering og ombygning på Fyn

Tømrermester Anders Lund i Otterup kan tilbyde renovering og ombygning af boliger, huse og ejendomme, haller, lader og stalde for landbrug. Det kan være både små og store opgaver af enhver art lige fra at skifte en tagrende til at bygge et nyt hus.

Det er blandt andet populært at få lavet beboelse på sin første sal, hvis der er høj rejsning på taget. Derved kan der komme flere kvadratmeter og flere værelser ind i et hus uden at gøre det større. Vi har stor indsigt i de forskellige lovkrav og kan derfor være behjælpelig med al den nødvendige dokumentation herunder at indhente byggetilladelser.

Du får en god rådgivning om renovering og ombygning

Vi sikrer samtidig, at vores kunder får en god rådgivning omkring de forskellige muligheder, der findes inden for det ønskede budget. Vi lægger samtidig vægt på at lytte til kundernes ønsker, behov og ideer, således vi kan komme frem til de bedste løsninger.

Vi sørger efterfølgende for at bevare den røde tråd igennem hele byggeriet i forhold til æstetik, lavpraktiske formål og den overordnede helhed. Vi holder naturligvis byggemøder undervejs, så du kan følge med og komme med dine kommenterer til byggeprojektet.

Vi sikrer smukke resultater i samarbejde med vores partnere

Vi lægger i det hele taget vægt på at levere et smukt, godt og solidt resultat, selvom der aldrig er to opgaver, som er helt ens. Derfor er enhver opgave altid en udfordring, som vi vil løse på den bedst mulige måde. Det sker i samarbejde med vores solide netværk af gode samarbejdspartnere, der gør os i stand til at varetage alle dele af arbejdet i forbindelse med renovering og ombygning.

Kontakt Tømrermester Anders Lund i Otterup på telefon 29 25 68 73 eller på anderstoemrer@gmail.com, for at få et uforpligtende tilbud på renovering og ombygning.

Hvem er vi?​

Tømrermester Anders Lund

CVR: 34295786​

Hvor er vi?​

Franktoftegyden 12

5450 Otterup

Kontakt os