Tag på Fyn

​Tømrermester Anders Lund har lang erfaring med at lægge tage og at renovere tage. Vi kan lægge tage i forbindelse med både nye og ældre huse, og vi laver naturligvis det hele selv. Og som uddannet bygningskonstruktør har vi stor indsigt i at sammensætte materialer byggeteknisk korrekt, så vi sikrer et sundt og flot byggeri.

Vi kan lægge tag i mange forskellige materialer

Vi kan lægge mange forskellige typer tage. Både eternit, stål beton og tegl har vi stor erfaring med, og vi kan montere tagrender af zink, plast eller stål. Derefter sørger vi naturligvis for en god, effektiv og korrekt isolering af taget. Ved renovering af tag kan vi tilbyde efterisolering.

Vi tager både imod store og små opgaver i forbindelse med tage, og vi tager altid vores kunder seriøst, ligesom vi sikrer en grundig vejledning forud for alt tagarbejde. Vi lægger i det hele taget vægt på at lytte til kundernes ønsker, behov og ideer, hvorpå vi kan råde og vejlede omkring de forskellige muligheder, der findes inden for det ønskede budget.

Vi lægger altid vægt på at levere et smukt og holdbart tag

Der er aldrig to tagopgaver, som er ens, og derfor er enhver opgave altid en udfordring, som vi naturligvis vil løse på den bedst mulige måde. Vi lægger med andre ord vægt på at levere et solidt, holdbart og smukt resultat som tømrer og bygningskonstruktør.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for et nyt tag eller for tagrenovering, så ring til Tømrermester Anders Lund i Otterup på telefon 29 25 68 73 eller skriv på anderstoemrer@gmail.com, så vi kan komme forbi til en samtale.

Hvem er vi?​

Tømrermester Anders Lund

CVR: 34295786​

Hvor er vi?​

Franktoftegyden 12

5450 Otterup

Kontakt os