Totalentreprise på Fyn

En totalentreprise indebærer, at vi varetager alt i forbindelse med et byggeri. Det gælder blandt andet projektering og byggetilladelse samt al kontakt og koordinering med andre fagentrepriser som for eksempel murere, malere, blikkenslagere, elektrikere, betonarbejdere, kloakmestre og VVS-installatører. Ved en hovedentreprise varetager vi derimod ikke papirarbejdet.

Vi varetager alle dele af byggeriet i en totalentreprise

En totalentreprise betyder med andre ord, at du blot skal holde indledende møder med os, indtil vi har fundet frem til en løsning, der passer til dine behov og dit budget. Derpå sørger vi som totalentreprenør og bygningskonstruktør for de nødvendige tilladelser og al byggeledelse, indtil projektet er helt afsluttet.

Under en totalentreprise holder vi jævnlige byggemøder

Vi sørger i det hele taget for at bevare den røde tråd igennem hele byggeriet i forhold til æstetik, lavpraktiske formål og den overordnede helhed. Vi holder naturligvis byggemøder undervejs, så du kan følge med og komme med dine kommenterer til byggeprojektet.

Det kan for eksempel ske, at vi støder på uforudsete problemer eller finder på bedre løsninger, eller det kan ske, at du får nye ideer, mens byggeriet tager fysisk form. Så kan vi tale om, hvorvidt der bør, skal eller kan foretages ændringer i planen.

Kontakt os

Hvis du ønsker, at vi skal varetage et byggeri, en ombygning eller en renovering i en totalentreprise, kan du kontakte Tømrermester Anders Lund i Otterup. Du kan ringe på telefon 29 25 68 73 eller skrive til anderstoemrer@gmail.com, hvorpå vi kan aftale et møde med henblik på at gennemgå projektet.

Hvem er vi?​

Tømrermester Anders Lund

CVR: 34295786​

Hvor er vi?​

Franktoftegyden 12

5450 Otterup

Kontakt os